Menu

Dea Kudibal

Categories

Dea Kudibal

En visuel fortælling

Da det danske modebrand Dea Kudibal søgte nyt kreativt bureau, udfordrede vi dem med en ny, kombineret og vendbar image- og lookbook. Idéen – og ikke mindst de visuelle oplæg og tankerne bag den totale fortælling – har ledt os ind i et udviklende, inspirerende og kreativt samarbejde.

Benjamin Creative udarbejder visuelle oplæg og skydeplaner, så der skabes en sammenhæng mellem kollektionens egen fortælling og de billeder, der bliver taget, ligesom vi har ansvaret for at finde location og for booking og briefing af fotografer, modeller, stylister og makeupartister.

Branding  |  Design  |  Foto  |  Print

“Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Benjamin Creative i udarbejdelsen af vores kataloger. Benjamin Creative har været nytænkende i måden at anskue vores kollektioner på og givet vores kataloger et helt nyt kreativt look. Dette har haft en stor positiv indflydelse på vores brand. Siden vi startede vores samarbejde i foråret 2019, har vi fået super god feedback fra vores kunder, som har været glade for at få et nyt overskueligt katalog, som samtidig har et smukt visuelt udtryk.”

Dea Kudibal

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!