Søg
top

FRB.C Magasin – for FRB.C Shopping

Magasinet for FRB.C er fyldt med lækre billeder og inspiration inden for bolig, fashion, skønhed og mad. Magasinet tager udgangspunkt i det lokale, men har til formål at brande centret i på landsplan som et sted, hvor fashion og gode oplevelser er i centrum.

Magasinet udkommer 5 gange årligt, og der er fokus på høj kvalitet af både det redaktionelle indhold og billeder. Magasinets indholdsunivers tager udgangspunkt i centrets butikker, generelle trends og i årstiderne.

Formålet er at brande FRB.C som et sted med lækre brands, stort udvalg og en levende, lækker og inspirerende atmosfære generelt præget af kvalitet. Magasinet skulle gerne anskueliggøre for læseren, hvorfor det er federe at gå i FRB.C end i et andet shoppingcenter i København.

Benjamin_Creative producerer alt indhold i magasinet og står for layout og tryk.

 

Vibeke Qvist, Marketing Manager / Chef for Centerforeningen:

“Da FRB.C Shopping stod foran åbningen af en helt ny shoppingetage – og dermed en ny startegi og brand-platform for markedsføringen – var vi på udkig efter nyt bureau. Et bureau, som var dygtig på eksekvering, som er fleksible, dynamiske, har forstand på moden, men også har sans for hvad der rører sig i markedet. Benjamin_Creative blev valgt, netop fordi de kan det hele. De er vores full service-bureau og sparringspartner.

Benjamin_Creative forstår vores kunder, og de udfordringer vi har, de er fleksible og har kompetancerne, uanset om det er hjemmeside, sociale medier, levering til klæb, eller en lokalavisannonce. De mestrer det hele, og vi er rigtig glade for den forvandling, vi har været igennem sammen.

Vores modemagasin er et af vores marketingflagskibe, og dette ville vi gerne have udviklet. Den opgave har Benjamin_Creative virkelig løftet, og magasinet afspejler rigtig godt det, som FRB.C står for, nemlig stedet hvor man køber moden, om det er inden for fashion, bolig eller sport. 

Vi er netop kåret som Danmarks Bedste Shoppingcenter, og hele den store åbningskampagne har Benjamin lavet for os, hvilket er en af årsagerne til, at vi kom så godt fra start.”

Info
Kategori:
Dato: