Menu

Miljøstyrelsen

Categories

Miljøstyrelsen

Sjovt digitalt spil til undervisningen

Det kan godt være virkelig sjovt at lære noget! Det har vi bevist med onlinespillet Food Fight, som vi har udviklet for Miljøstyrelsen til folkeskolens 4.-7. klasser. Det digitale brætspil på mobil, tablet og pc giver interaktion, når eleverne dyster mod hinanden på viden ved at svare på spørgsmål om mad og miljø.

Vi har stået for gameplay, grafisk design, al teknisk udvikling og test af spillet. Udviklingen er sket i tæt samarbejde med Miljøstyrelsens kommunikationsenhed for at få alle faglige aspekter med.

App  |  Design  |  Webudvikling

“Miljøstyrelsen havde en meget overordnet idé til at formidle viden om madkundskab på en let tilgængelig måde i et spil. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Benjamin Creative, der var gode til at fange essensen i ideen og udviklede Food Fight med forståelse for de læringsmål, som projektet skulle opfylde.

Da spillet blev brugertestet i en 7. klasse, var eleverne – som vi havde håbet – meget engagerede. De var faktisk svære at stoppe igen, fordi de syntes, det var sjovt at dyste på viden. Det har været en stor fornøjelse at have Benjamin Creative inde over, og de lagde en enorm indsats for at nå et godt resultat.”

Jesper Iskov Hoffmeyer, kommunikationsmedarbejder i Miljøstyrelsen

MADS JUNGERSTED
Agency Director
20 23 90 06
[email protected]

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!