Søg
top

Nyt website for Friis Shoppingcenter

Som en del af en større relancering for Friis Shoppingcenter i Aalborg har Benjamin_Creative udarbejdet et helt nyt website med masser af inspirerende content inden for kategorierne fashion, bolig og skønhed.

Websitet afspejler, at det er nye tider i Friis Shoppingcenter: Centrets brand har fået en visuel ansigtsløsning og en moderne og tidssvarende profil – og den nye kommunikationsplatform afspejler denne imageforandring fra bycenter til urbant shoppingcentrum.

Websitets fashionunivers brander centret som et sted med styr på de nyeste trends inden for mode, bolig og skønhed med et stærkt redaktionelt indhold. Målsætningen er at skabe en webplatform, der tiltrækker, engagerer og involverer målgruppen, øger trafik til sitet og styrker kundegruppens opfattelse af, at centret tilbyder et inspirerende butiksmiks til både ham og hende.

Hver måned uploades nye redaktionelle artikler med tips, tendenser, guides osv., der er udarbejdet eksklusivt til websitet, ligesom alt content fra Friis Shoppingcenters fashionavis, The Paper, tilpasses webmediet og uploades, når avisen udkommer.

Friis Shoppingcenters website er designet og produceret af Benjamin_Creative, som også står for løbende vedligeholdelse samt idéudvikling til og produktion af nyt content i form af videoer, billedgallerier, redaktionelle artikler og meget andet.

Besøg Friis Shoppingcenters inspirerende site her.

 

Info
Kategori:
Dato: