Søg
top

SoMe-videoer for Kay Bojesen / Rosendahl

Humoristiske stop motion-film giver nyt liv til klassiske designdyr.

Kay Bojesen er et af de mest ikoniske designbrands i Danmark. Rosendahl Design Group ønskede sig indhold, der kunne understøtte marketingindsatsen og produkternes kvalitet på Facebook, hvor der i forvejen er et stort og meget dedikeret publikum. Især ønskede Rosendahl sig gode ideer til videoer.

Den konkrete opgave var at få en ny måde at vise Kay Bojesen-nyheder på Facebook. Rosendahl plejede at tease for nyheden med produktbillede og vise produktet igen med et billede ved produktets lancering.

Benjamin_Creative og Rosendahl var mange gode ideer igennem i udviklingsfasen, før vi landede på en catwalk. Ideen er inspireret af modeverdenen, og vi godt kunne lide det humoristiske udtryk og det ekstra lag af personlighed, som figurerne får ved denne idé.

Formen på Facebook-opslagene blev korte stop motion-videoer. Der blev i vores eget fotostudie bygget en catwalk-scene til at optage de små film. Her tager vi en lang række stillbilleder – én lille bevægelse fra figurerne ad gangen! – og klipper det sammen til en film, som til sidst får tilføjet musik og grafik.

Den første catwalk-video var med Sangfuglene, og den blev lagt på Facebook samtidig med modeugen i København, hvilket gav opslaget et ekstra humoristisk twist samt en god portion aktualitet.

Videoen med fuglene har på under et halvt år haft 36.000 visninger på Facebook, fået 1.700 reaktioner og er blevet delt 100 gange.

Info
Dato: