+45 70 22 02 55

Alle udfordringer modtages

Web & Interactivt Design

Vi udvikler hele website-løsninger fra design til indholdsstrategi og sørger for, at webindholdet spiller sammen med dine andre medier. Vi producerer loyalitetsskabende, inspirerende og konverterende webindhold med SEO for øje.

Advertorials & Native Advertising

Vi hjælper dig med strategisk markedsføring i form at ‘content marketing’. Content marketing kombinerer den journalistiske fortællegreb med forretningsstrategi. Det resultater i tekster, der brander, sælger og flytter holdninger – samtidig med at de er relevante og værdiskabende for læserne. Og det virker langt bedre end traditionel reklame.

Ghostwriting & Blogging

Vi har ordet i vores magt og solid erfaring med at sætte os ind i vores kunders forretningsområder. Det betyder, at vi ofte ghostwriter for fx chefer og fagpersoner, som ikke har tid eller mulighed for at skrive selv. Det kan være en enkelt leder eller en klumme i et magasin. Eller det kan være blogindlæg for personer eller hele virksomheder.

Kundemagasiner

Som et led i branding og loyalitetsskabende markedsføring er kundemagasinet er et klassisk medie – og en af vores kernekompetencer. Som del af Benjamin Media, der har knap 30 års erfaring fra produktion af magasiner, er vi nogle af Danmarks stærkeste til magasinproduktion. Med vores kundemagasiner er du garanteret en høj kvalitet af både indhold og layout.

Events & Konference

Vi håndterer planlægning og afvikling af alt fra modeshows og prisfester til konferencer. Vi står også gerne for værtsopgaverne samt programlægning og kommunikation i samarbejde med dig.

Annoncering

Benjamin Media er førende inden for medier om bolig, skønhed, mode, biler, videnskab, gør-det-selv, træning, gadgets, it og foto. Annoncerer du i vores medieuniverser, digitalt og/eller på print, vil du ramme din målgruppe og komme i kontakt med købestærke forbrugere.

Sociale medier

De færreste har i dag en content strategi, der ikke inkluderer sociale medier. Derfor producerer vi indhold til dine sociale kanaler – fx Instagram, Facebook, LinkedIn. Indholdet spiller selvfølgelig sammen med dine øvrige kanaler. Vi kan også hjælpe med annoncering på sociale medier.

Foto & Video

Vi har eget fotostudie med faste, professionelle fotografer. For dig betyder det, at vi kan levere den visuelle del af din medieløsning, hvad enten det er foto eller video, til en god pris. Du har desuden sikkerhed for, at fotograferne kender netop din forretnings visuelle udtryk.

Apps & Tablet content

Vi udvikler apps – både de enkle og de meget avancerede. Vi har desuden skræddersyede, økonomisk overkommelige, løsninger til tabletmagasiner, der er optimeret til alle platforme. De kan bruges til både store og små udgivelser.

Vil du have en stærk medieplatform?

Howdy,
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPASB Sidebar.