Søg
top

Head of Content: Er du vores nye Native Advertising-profil?

Brænder du for content og Native Advertising?
Kan du skabe perfekte matches mellem brands og medier?
Kan du forvandle budskaber til inspirerende og relevante historier?

Hvis du kan svare ja til de tre spørgsmål – og har du minimum 2-3 års erfaring med native advertising – så er du måske vores nye kollega. Vi søger nemlig en ny Head of Content til vores kreative og prisvindende Benjamin Native Studio. Måske er du journalist, der er gået den kommercielle vej. Eller måske har du arbejdet på reklamebureau de seneste år. Det vigtige er, at du er vild med native advertising og vil elske at skabe fed storytelling på baggrund af vores kunders budskaber – til vores eller andre mediehuses brands.

I Benjamin Media har vi stærke redaktionelle medier som Costume, BO BEDRE, Bolig Magasinet, Magasinet LIV og Bil Magasinet, og i Benjamin Native Studio sætter vi en ære i at skabe de allerbedste kommercielle indholdsløsninger på tværs af vores brands, formater og platforme i samarbejde med kommercielle partnere og annoncører. Vi producerer alt indhold fra bunden, fx native artikler, video, podcasts, magasintillæg og SoMe-indhold.

Nogle af dine arbejdsopgaver som vores nye Head of Content vil være:

    • Have overblik over produktionen i Benjamin Native Studio, igangsætte nye bookinger og få produktionerne til at flyde.
    • Afvikle redaktionsmøder og teammøder og sørge for, at samarbejdet mellem de involverede afdelinger (kreative, salg og kampagne) i huset fungerer bedst muligt.
    • Sparre med det kreative team om content-produktionen og selv indgå i produktionen.
    • Kvalitetssikre alt indhold, der produceres i Benjamin Native Studio.
    • Idéudvikle og være med i pitchfasen sammen med vores to dedikerede Native-sælgere.

Du bliver en del af contentbureauet Benjamin Creative ved Benjamin Media. Vi er en afdeling på omkring 30 personer, der er en god blanding af journalister, projektledere, AD’ere, stylister og digitale udviklere. Der er højt til loftet, masser af frihed under ansvar, et fedt ambitionsniveau og de allerbedste kolleger, der gør hver eneste arbejdsdag sjov og spændende. Vi er en del af et ungt og alsidigt mediehus med mange forskellige afdelinger og kompetencer i huset.

Du kan se mere om Benjamin Native Studio på www.benjaminnativestudio.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Native Advertising, Stine F. Mathiasen, på 5374 5627 eller [email protected]

Ansøgningsfrist: Fredag den 7. juni. Vi holder samtaler løbende.
Send din ansøgning til [email protected]
– med ’Head of Content – Benjamin Native Studio’ som emne.