Menu

Kompetencer

Jeres projekter kræver det bedste hold. Vores journalister, designere, fotografer og konceptudviklere står klar til at hjælpe jer i gang.

Analyse og data

Analyse og data

Noget af det allervigtigste, når du vil ud med et budskab, er at være sikker på, at det rammer de helt rigtige mennesker på det rigtige markedet. Vores Business Intelligence-afdeling er eksperter i at udarbejde markedsanalyser (fx imageanalyse, kendskabsanalyse, konkurrentanalyse m.m) og kortlægge de helt præcise målgrupper for dit brand og dit produkt.

SEO

SEO

Dit indhold skal findes på nettet. Og meget gerne før dine konkurrenters. Vi har inhouse SEO-eksperter, der er verdensmestre i at få dit indhold til at dukke op først, når kunder og potentielle kunder søger efter relevante ord for lige præcis dit brand på Google.

Content marketing

Content marketing

Vi kan levere en samlet content marketing-strategi samt komplette contentplaner til jer, så jeres indhold får præcist det rigtige budskab og udkommer på de mest effektive kanaler på de rigtige tidspunkter og med det helt rigtige indhold. På den måde kan vi hjælpe jer med at engagere jeres kunder og skabe varige relationer, der i sidste ende giver dit brand værdi. Og det er uanset, om I producerer inhouse, får dele produceret eksternt, eller om vi står får hele jeres produktion.

Native advertising

Native advertising

Vi har et dedikeret native-team, som har årevis erfaring i at skabe native indhold til Benjamin Medias egne mediebrands. På den måde kan du låne fx Costumes, BO BEDREs eller Magasinet LIVs eftertragtede målgrupper med indhold, der passer perfekt til både medie og produkt.

Branding

Branding

Vi kan rykke eksisterende kunders opfattelse af jeres brand. Eller øge kendskabet og skaffe nye kunder. Vi kan finde ind til den storytelling, der giver jeres brand-værdi og eksekvere en samlet branding-strategi for jer.

Influencer-kampagner

Influencer-kampagner

Vi har stor erfaring i at arbejde med influencere. Både vores egne interne influencere i mode-, bolig- og designbranchen og eksterne store eller små influencere. Vi kan se igennem det enorme udvalg og finde det helt rigtige match for jer.

Design

Design

Vores erfarne Art Directors har årtiers erfaring i at designe og layoute alt fra magasiner, kampagner, outdoor-elementer, websites, visuelle identiteter og så videre. En del af dem kommer fra Benjamin Medias egne mediebrands og har dermed stor erfaring inden for fx mode, bolig og design.

Print

Print

Vi er qua vores opvækst som magasinforlag yderst stærke på print. Om det drejer sig om enkelte artikler eller hele magasiner, så er det en spidskompetence for os. Magasiner er stadig et fantastisk stykke premium content, som mange af vores kunder har stor glæde af. Vores redaktører og journalister er ekstremt erfarne inden for magasinproduktion, og vi kan levere en komplet magasinproduktion inkl. ideudvikling, dummy-udarbejdelse, interview, skriveproces, redigering, layout, korrektur og tryk.

SoMe

SoMe

Vi har erfarne SoMe-medarbejdere siddende, der kan skabe de helt rigtige posts på de helt rigtige kanaler og derved skabe engagement og værdi for dit brand. Vi kan bygge hele kampagner på fx Facebook eller Instagram, eller vi kan skabe posts efter behov. Vi sørger for, at indholdet bliver præsenteret allermest optimalt i forhold til indholdet og kampagernes KPI’er, og vi arbejder konstant med optimering af jeres annoncer. Optimeringen kan være i forhold til budgivning, målgrupper, det kreative indhold og meget andet. Vi overvåger annoncerne, og vi overvejer hele tiden måder til at optimere jeres performance.

Foto

Foto

Vi har eget fotostudie og vores egne professionelle fotografer inhouse, som kan løse enhver fotoopgave, om det så er packs, portrætfotografering, boligreportager, modeshoots eller andet. Vi kan skabe brand-billeder til jeres website og store modeserier til jeres magasiner. Og vores fotografer har endda også deres egen drone.

Video

Video

Vi kan skabe det stærkeste levende billeder til dit brand. Video engagerer din målgruppe og styrker din content-indsats. Vi har både fotografer, studie, udstyr og tilrettelæggere inhouse, og vi kan stå for den samlede videoproduktion fra ide til færdig film.

Podcast

Podcast

Podcasten er stadig et forholdsvist nyt medie, men der er ingen tvivl i, at der er potentiale i lydmediet – også som kommercielt medie. Vi har som nogle af de få allerede stor erfaring i hele den samlede produktion af podcast – fra ide til færdig udsendelse. Vi har endda eget podcaststudie.

App

App

I Benjamin Creative har vi stor erfaring med at udvikle apps fra bunden. Et af vores bedste projekter er Kemiluppen fra Forbrugerrådet Tænk, som er downloadet mere end 350.000 gange og anvendt 6 millioner gange til at scanne produkter for uønsket kemi.

Webudvikling

Webudvikling

Jeres website er ofte jeres visitkort. For nogle er det også butiksindgangen. Derfor skal den være gennemtænkt, intuitiv og afspejle jeres DNA. Vi har digitale udviklere siddende, som kan designe og skabe et helt nyt site for jer, eller redesigne en eksisterende hjemmeside.

CAMILLA BJARNHOLT
Client Director
26 36 51 08
[email protected]
MADS JUNGERSTED
Agency Director
20 23 90 06
[email protected]

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!