Søg
top

Kontaktdirektør til Benjamin Creative

Målrettet og engageret kontaktdirektør til at udvikle kunder og leverancer i et af Danmarks mest kreative og progressive content-bureauer

Vil du være en toneangivende profil i et af landets bedste bureauer inden for content marketing? Og kan du lede og udvikle vores kunder med afsæt i solid erfaring fra bureau og retail?

Benjamin Creative er et ambitiøst content-bureau i en rivende udvikling. Vi skaber effektfulde indholdsløsninger til kundernes målgrupper. Vi producerer og eksekverer på alle kanaler og er særligt stærke på retail, ikke mindst mode/skønhed og bolig/design.

Vores kunder er blandt andet shoppingcentre som Frederiksberg Centret og luksus- og livsstilsbrands som Dior Parfume, Dea Kudibal og Rosendahl samt ingeniørforeningen IDA, Danbolig og Danske Invest.

Benjamin Creative er som bureau en del af mediehuset Benjamin Media og Bonnier Publications. Det giver unikke synergier ift. erfaring og kompetencer med redaktionelle ekspertise og stærke mediebrands som Costume, BO BEDRE, Bolig Magasinet, Magasinet Liv, Bil Magasinet og I FORM.

Du får chancen for at blive en del af holdet i bureauet med kollegaer, der er ambitiøse og med på de nyeste tendenser.

Som kontaktdirektør får du ansvar for at skabe, udvikle og pleje vores kunderelationer med særligt fokus på retail.
Du har faglig pondus inden for kommunikation og marketing, og kan rådgive kunderne med forståelse for deres branche og forretning.
Du har erfaring fra en lignende position, fx som Client Service Director eller seniorkonsulent – men dit talent og drive vægter højere end anciennitet i sig selv.

Det ønsker vi os:

 • Du har erfaring med selvstændigt kundeansvar og salg i langvarige kunderelationer.
 • Du har flere års bureauerfaring og et solidt netværk inden for retail-branchen.
 • Du formår at rådgive dine kunder både strategisk, taktisk og kreativt med en kommerciel vinkel.
 • Du er vant til at have ansvar for den overordnede planlægning og styring af samarbejdet mellem kunde og leverance-team fra konceptualisering til endelig leverance.
 • Du favner alle facetter af salget fra den indledende kontakt og idéudvikling til estimering, pitch, forhandling og indgåelse af aftaler samt opfølgende dialog med kunden.
 • Du skaber salg, fordi du som person er entusiastisk, tillidsvækkende og motiveret af at være tæt på kunderne, uanset om de er projektledere, specialister eller direktører.
 • Du balancerer din gennemslagskraft med det diplomatiske i samarbejdet både internt og eksternt.

Det får du

 • Du bliver en af de bærende profiler i content-bureauet Benjamin Creative.
 • Bureauet er pt. omkring 30 dedikerede og erfarne medarbejdere, der er en god blanding af journalister, projektledere, AD’ere, stylister og digitale udviklere.
 • Vi er hele tiden i udvikling og nysgerrige på nye tendenser, formater og produkter, som kan løfte vores kunder.
 • Vores rådgivning hjælper kunderne til succes med content marketing bygget på redaktionel dynamik og kvalitet.
 • Vi har højt til loftet – på alle måder – med frihed under ansvar, begejstrede kollegaer og et ambitionsniveau, som gør hver eneste arbejdsdag sjov og berigende.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt: Vi holder samtaler løbende. Send din ansøgning samt CV til [email protected]

Du kan se mere om Benjamin Creative på www.benjamincreative.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bureau direktør Mads Jungersted, tlf. 2023 9006, [email protected]
(Dog ikke i perioden 11.9. til og med 16.9.)