Søg
top

Søgemaskine- optimering (SEO)

Redaktionelt skrevet indhold kan få masser af organisk trafik, uden annoncering, hvis det er søgeordsoptimeret.

Hvad kan en søgeordsoptimeret tekst?

De fleste forbrugere begynder deres købsproces på nettet, og derfor skal din virksomhed være med i hele købsprocessen – fra den indledende informationssøgning til den endelige købsbeslutning. Det kan Benjamin_Creative sørge for.

Vi kender hvert eneste trin i kundernes rejse, og hvordan man fastholder dem ved at afdække alle kundernes spørgsmål eller indvendinger, når de lander på jeres hjemmeside.

På den måde sørger vi for, at kunden kan finde jeres side under hele købsprocessen, når de søger på nettet.

Vi ved, hvordan kunderne tænker, og hvad der indfanger dem.

Selv de bedste artikler, tips, guider m.m. har svært ved at lette
– og dermed at blive set af mange i målgruppen –
hvis indholdet ikke lever op til god SEO.
Læs mere om vores arbejde med SEO

Hvad får du?

  • Omfattende søgeordsanalyse*
  • Research af kommercielle muligheder og konkurrenter
  • Produktion af artikel, page title, meta description og ALT-tekst

 

*) Hvis I allerede har SEO-eksperter tilknyttet in-house eller via bureau, samarbejder Benjamin_Creative gerne med dem og får det til at gå op i en højere enhed.

 

Hvad er fordelene ved at lade os håndtere søgeordsoptimerede artikler?

  • Vores journalister med speciale i boligindretning og design sidder klar til at producere indhold på baggrund af omfattende søgeordsanalyser.
  • Jeres konkurrenter bliver analyseret i forhold til jer. Det kan blandt andet afdække de lavthængende frugter i jeres branche. På den måde hjælper vi jer med at komme til tops i søgemaskinen ved at udnytte jeres konkurrenters fejl, mangler eller ringe forarbejde.
  • Vi passer godt på jeres brands og sørger for at skabe en digital identitet, der er gennemført, troværdig og dragende.
  • Jeres målgrupper bliver analyseret for at finde frem til, hvordan indholdet skal optimeres for at give høj trafik og ramme de rigtige brugere.
  • Vi ved, hvordan page titles, meta descriptions, ALT-tekster og andre SEO-tekster skal formuleres for at få mest mulig gennemslagskraft med lige præcis jeres indhold.

 

Hos Benjamin_Creative får I adgang til et dedikeret og ærligt contentbureau, der via professionelle, kreative og strategiske indholdsløsninger styrker jeres brand og forretning.

Benjamin_Creative er en del af Benjamin Media. Et mediehus, der i over 25 år har leveret relevant indhold, inspiration og underholdning til hele Danmark.

 

Vi producerer indhold, der er let, levende og inspirerende for modtageren

Hos Benjamin_Creative er vi specialiseret i at producere content af høj kvalitet til brug i jeres egen kommunikation og markedsføring.

Vi har en forkærlighed for boligindretning og design, som ligger dybt i vores DNA med Benjamin Medias portefølje af boligtitler – Bo Bedre, Boligmagasinet og idényt.

Læs om 4 måder til at få succes med SEO

 

Vi er 30 ildsjæle, som vil skabe unikt kvalitetsindhold for jer

Benjamin_Creative er et af Danmarks førende contentbureauer, fordi vi har nogle af de dygtigste journalister, art directors, stylister, projektledere m.fl., der kan bidrage til jeres brand med deres mangeårige erfaring med indholdsproduktion til blandt andet succesrige livsstilsmagasiner.

… Er I klar til at lette?