+45 70 22 02 55

Branding-kampagne for Randers Storcenter

maj 02, 2016 af admin 0 kommentarer

For Randers Storcenter har vi skabt en ny brandingkampagne, som skal forankre en ny visuel identitet og brande centret som et sted med en stærkt fashion-profil, der kan inspirere den modebevidste kvinde og mand inden for tidens hotteste tendenser.

Relancering af website for Randers Storcenter

maj 02, 2016 af admin 0 kommentarer

For den faste kunde Randers Storcenter fik vi den opgave at relancere deres website. Målsætningen var at skabe en webplatform, der i højere grad skulle være et inspirationsunivers for målgruppen.

Content strategi for Randers Storcenter

apr 29, 2016 af admin 0 kommentarer

Til grund for ethvert arbejde med content marketing bør ligge en strategi, og det har Benjamin_Creative derfor skabt under arbejdet med Randers Storcenter.

Ifö Inspirerer – en blog for Ifö

jul 20, 2015 af admin 0 kommentarer

Når man synes, man har masser at fortælle og masser af energi til at inspirere kunder og potentielle kunder, er det oplagt at lave sit eget medie. Det gjorde Ifö. Når man som virksomhed har noget, man gerne vil fortælle, er den klassiske metode ofte en pressemeddelelse. Det havde det velkendte, traditionsrige vvs-mærke Ifö gjort […]

Website for FRB.C Shopping

jan 02, 2015 af admin 0 kommentarer

Websitet for FRB.C Shopping er centrum for centrets begivenheder og praktiske informationer. Desuden hoster sitet faste bloggere og giver mulighed for at dele nyheder og events i forskellige formater, herunder videoer og billedserier. Sitet er udviklet af Benjamin_Creative. Vi står også for det grafiske udtryk på sitet. frbcshopping.dk

Howdy,
Please go to Appearance >> Widgets to add more useful widgets into WPASB Sidebar.