Søg
top

SEO: Søgeordsoptimerede tekster – lad dit indhold få vinger …

SEO – eller Search Engine Optimization – er din ‘usynlige hjælper’, der får dit indhold ud til de ønskede målgrupper. Det er vigtigt for din virksomhed at være helt på forkant med SEO, fordi konkurrencen er så hård om at få opmærksomhed på søgemaskinerne – og dermed kunder i butikken. Lad os hjælpe dig med at blive den førende i din kategori inden for SEO.

Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering er arbejdet med at forbedre din hjemmeside, så den bliver endnu mere synlig på eksempelvis Google. 8 ud af 10 forbrugere begynder deres købsrejse på nettet.

Dine tekster, billeder og tilbud kan være nok så fantastiske. Men hvis Google ikke opdager dem – og især prioriterer dem bedre end dine konkurrenter – havner du på side 2 eller 27 i søgeresultaterne. Og så er der ingen, som ser dig og dine produkter eller budskaber.

Søgemaskineoptimering går i bund og grund ud på at gøre det nemt for potentielle kunder at finde dit website. Det gør man ved at have de søgeord og søgefraser, målgruppen bruger, når de søger på eksempelvis Google. Mere end 200 forskellige faktorer har indflydelse på en hjemmesides rangering i søgemaskinen. Med dem i baghånden sørger vi for at udføre komplet SEO web-optimering.

Søgemaskineoptimering er en del af SEM, som står for Search Engine Marketing. SEM omfatter brug af både søgemaskineoptimering og online markedsføring, herunder betalte søgninger – eksempelvis Google Adwords-annoncering.

I praksis er SEO i det daglige arbejde en kombination af redigering og teknisk optimering af indholdet, så det er opbygget præcist og indeholder nøgleord, hvilket fører trafik på nettet over til dig.

Til den opgave har Benjamin_Creative et hold af dygtige eksperter – både skribenter, marketingspecialister og teknikere – til at optimere hjemmesider.

 

Hvad kan SEO?

Søgemaskineoptimering er en af de mest effektive former for markedsføring, da langt de fleste købsbeslutninger bliver truffet online. Hvis du har et optimeret website, der kan svare på brugernes spørgsmål og dermed afkorte research-processen, kan det i mange tilfælde overbevise brugeren om at foretage et køb med det samme.

SEO kan hjælpe dig med at skabe mere trafik til din hjemmeside, hvilket resulterer i flere leads, flere salg, flere nyhedsbrevstilmeldinger, flere tilmeldinger eller anden konvertering.

Det kræver dog mere end bare at ligge i toppen af søgeresultaterne i Google. Det kræver at finde de rigtige brugere, der er interesserede i at finde netop dit produkt. Derfor trækker Benjamin_Creative på traditionelle markedsføringsmetoder som segmenteringer og brugeranalyser, så vi kan finde din ideelle målgruppe. Vi passer godt på dit brand og sørger for at skabe en digital identitet, der er udførlig, troværdig og dragende.

Søgemaskineoptimering handler om at skabe organisk (ikke betalt) trafik, der har den fordel i forhold til betalte annonceringsplatforme som Google Adwords, Facebook, Linkedin og mange flere, at du ikke betaler pr. klik. Derfor kan der være mange penge at spare ved at inddrage SEO i markedsføringsbudgettet, så du ender med at få flest af dine kunder uden at have betalt direkte for hver af dem.

 

Kan du spare penge på dit adwords-budget?

Hvis du fortsat vil annoncere, kan SEO mindske dine omkostninger til Google Adwords, da kvaliteten af din hjemmesides indhold har direkte indflydelse på prisen for at få din annonce vist i Google. Her kan der være meget at spare.

 

Kort sagt kan SEO hjælpe dig med at:

  • Skabe flere salg. Mere trafik = flere salg = højere ROI
  • Spare penge. Billigere annoncering, marketing der vedligeholder sig selv = effektivisering af udgifter
  • Skabe brand awareness – digital tilstedeværelse og udbredelse af dit brand
  • Komme foran konkurrenterne – du tager dine konkurrenters kunder i søgemaskinen
  • Supplere dine andre salgskanaler – for eksempel indhold til sociale medier

 

Hvordan?

Benjamin Media er en del af Bonnier-koncernen. Vi driver over 60 websites i Danmark og er blandt de stærkeste i Norden, når det kommer til søgemaskineoptimering.

Herunder eksisterer det digitale bureau Benjamin_Creative, der i samarbejde med kunden kan stå for hele processen.