Menu

Strategi & konceptualisering

Strategi & konceptualisering

Content marketing-strategi

Vi kan levere en samlet content marketing-strategi til jer, så jeres indhold får præcist det rigtige budskab og udkommer på de mest effektive kanaler på de rigtige tidspunkter og med det helt rigtige indhold. På den måde kan vi hjælpe jer med at engagere jeres kunder og skabe varige relationer, der i sidste ende giver dit brand værdi.

Contentplaner

Vi sætter en ære i struktur og overblik, og vi er leveringsdygtige i komplette contentplaner, der hjælper jer til altid at have styr på jeres contentproduktion – uanset om I producerer inhouse, får dele produceret eksternt, eller om vi står får hele jeres produktion.

Native advertising-kampagner

Vi har et dedikeret native-team, som har årevis erfaring i at skabe native indhold til Benjamin Medias egne mediebrands. På den måde kan du låne fx Costumes, BO BEDREs eller Magasinet LIVs eftertragtede målgrupper med indhold, der passer perfekt til både medie og produkt.

Branding

Vi kan rykke eksisterende kunders opfattelse af jeres brand. Eller øge kendskabet og skaffe nye kunder. Vi kan finde ind til den storytelling, der giver jeres brand-værdi og eksekvere en samlet branding-strategi for jer.

Influencer-kampagner

Vi har stor erfaring i at arbejde med influencere. Både vores egne interne influencere i mode-, bolig- og designbranchen og eksterne store eller små influencere. Vi kan se igennem det enorme udvalg og finde det helt rigtige match for jer.

Visuelle identiteter

Trænger dit brand eller produkt til en visuel makeover? Vi har stor erfaring i at udvikle visuelle identiteter, der giver personlighed, troværdighed og stor brandingmæssig værdi.

 

Relaterede cases

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!