Søg
top

Videoproduktion & eksekvering

Videoformatet er i ekstremt kraftig vækst som branding på blandt andet de Facebook, YouTube og LinkedIn. Det er en effektfuld måde af komme i kontakt med nye kunder på. Benjamin_Creative både producerer professionelt videoindhold og sikrer, at det bliver set af de ønskede målgrupper.

Hvad er det?

Der er flere fordel ved at benytte video i din markedsføring, da det både

 • opbygger tillid,
 • giver inspiration,
 • øger din troværdighed

– og er en helt vital brik i din samlede digitale tilstedeværelse.

Hos Benjamin_Creative har vi en stor redaktionel erfaring at trække på, når det gælder produktion af video. Vi skaber indhold, som brugerne gerne vil have, og som giver dem både inspiration og brugbarhed. Du bestemmer tonefaldet og budskabet i videoen, så det passer til dit brand. Dermed interagerer du med dine kunder på en måde, der får dem til at føle, at du taler direkte til dem. Det skaber et højt engagement og tillid hos målgruppen. Du kan kommunikere i en afslappet, konverserende stil, der hjælper til at gøre virksomheden mere reel og relaterbar. Du kan vælge at være sjov, alvorlig uformel eller formel. Stil, tone og budskab er helt op til dig.

Når du får produceret video hos os, tænker vi formatet hele vejen rundt. Vi tilpasser videoen både i indhold og form til de platforme, du ønsker, det skal ud at leve på – hvad enten det er til Facebook, YouTube, dit website, i forbindelse med din SEO-strategi eller noget helt femte.

Hvad kan det?

Benjamin_Creative sikrer, at du får jeres budskab ud på en måde, som modtagerne gerne vil se. Det bliver kommunikeret levende og let – og eksekveret til en skarpt defineret målgruppe, hvor der både er taget højde for geografi, demografi og adfærd.

Med video kan du nå målgruppen professionelt og målrettet, så målgruppen føler, at deres behov bliver anerkendt og afspejlet, og de kan både få inspiration og høj brugbarhed.

En omhyggeligt tilrettelag video på et par minutter kan være 80 procent mere effektiv og formidle lige så mange oplysninger, som en stak trykt materiale. I en travl hverdag vil mange hellere se en video på et par minutter end læse tekstmateriale 15-20 minutter.

 • Danskerne ser dagligt i gennemsnit 19 minutters video på deres smartphone ifølge en undersøgelse fra Kantar Gallup/Danske Medier. Tallet er steget med 30 procent på et år. 94 procent af alle danskere på nettet ser videoindhold online (kilde: Xstream).
 • Folk husker 80 procent af, hvad de ser, og kun 20 procent af, hvad de læser. 90 procent af de oplysninger, der sendes til hjernen, er visuelle, og de behandles 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst.
 • Ifølge en Google-undersøgelse har 68 procent af YouTube-brugerne anvendt YouTube som del af en købsbeslutning.
 • Native Facebook-videoer har 135 procent større organisk rækkevidde end fotos på Facebook.
 • Videoer har en lang holdbarhed. Indlæg på Facebook eller LinkedIn lever i nyhedsfeedet gennemsnitligt 22 timer, hvorimod indhold på YouTube er aktiv og effektiv i meget længere tid.
 • Den gennemsnitlige YouTube video får de første tre uger 40 procent af de samlede videovisninger. De næste 30 procent visninger kommer fire til 12 uger efter opdateringen. Yderligere 30 procent af visningerne kommer efter 12 til 52 uger.

Video er også et vigtigt redskab i dit SEO-arbejde

Google elsker videoer, og vil derfor give fortrinsret til et website med videoer – så du kommer helt til tops i søgeresultaterne, når kunderne googler dine produkter. Dette skyldes primært, at brugerne typisk bliver længere på dit website, når det indeholder video og ‘bounce raten’ dermed falder – noget som vægter højt i Googles algoritmer.

Eksempler:

 • FRB.C Shopping (Frederiksberg Centret) startede i januar 2017 en ny Youtube-kanal for at øge deres synlighed hos især den yngre målgruppe. Kanalen har indtil nu har haft over 230.000 videovisninger, hvor brugerne har set med i over 30 sekunder. Vi har på kanalen arbejdet målrettet med at skabe godt content, der rammer målgruppens interesser – og samtidig understøtter FRB.C Shoppings brand og strategi. Vi har desuden annonceret målrettet på indholdet, så videoerne er blevet eksponeret direkte i den ønskede målgruppe i lokalmiljøet, og der er segmenteret både på geografi, demografi, adfærd og interesser.
 • Nørrebro Bycenter ønskede en Youtube-kanal, som taler i øjenhøjde og inspirerer borgerne på Nørrebro under taglinen ‘Vi elsker Nørrebro’. Videoerne foregår derfor i lokalmiljøet og med lokale medvirkende, der alle har en god historie at fortælle. Indholdet på kanalen er et miks af guides og interviews inden for mode, bolig og livsstil. Stil og tone i videoerne er farverig, varm og inspirerende for at fange essensen af den multikulturelle bydel.
  Nørrebro Bycenter har oplevet en stor interesse for videoerne både på Youtube-kanalen og på deres Facebook-side. Flere af videoerne er set over 30.000 gange (visninger på mere end 30 sekunder). Der er kørt målrettet annoncering på videoerne for at ramme den ønskede målgruppe omkring centret, hvor der er segmenteret på både geografi, demografi, adfærd og interesser.
 • City Vest i Aarhus ønskede videopræsentation af alle deres butikker i centret, for at vise lokalbefolkningen at centret er lyst og venligt med masser af spændende butikker. Vi har derfor produceret 48 unikke videoportrætter om butikkerne. De er alle lagt op på Cityvest.dk samt på City Vests Youtube-kanal – alle med SEO-optimerede tekster.

Se flere eksempler på video for en række forskellige kunder på vores YouTube-kanal

Hvordan:
Benjamin_Creative kan i samarbejde med kunden stå for hele processen omkring videoproduktion fra idéudvikling over udarbejdelse af manus, optagelse (evt. i eget studie), redigering og distribution/eksekvering samt måling af effekt:

De forskellige elementer i videoproduktionen kan være:

 • Opsætning af brandet Facebook/Youtube-kanal inkl. SEO-optimeret tekst udarbejdet af vores journalister
 • Idégenerering (genre og creative)
 • Projektledelse
 • Tilrettelæggelse
 • Udarbejdelse af storyboard/manus
 • Optagelse inkl. fotograf, vært/medvirkende og tilrettelægger (journalist)
 • Redigering/postproduktion
 • Upload af video på Youtube/Facebook
 • Eksekvering af videoen i defineret målgruppe (geografi, demografi og adfærd). Altså bliver indholdet eksponeret i kanaler, hvor målgruppen ser det.
 • Efterfølgende analyse

YouTube, Facebook eller Instagram?

Video kan udgives på forskellige sociale medier ud over jeres egen hjemmeside. Der er stor forskel på, hvilke målgrupper der rammes, og hvordan de ser videoerne.
Ydermere er der nogle vigtige modsætninger mellem Facebook og YouTube, som kan gå meget ud over hvor langt jeres videoer når ud.
Det skal der lægges en strategi for inden produktionen, da det har stor betydning for formatet, længden af videoen, om der skal være lyd og undertekster, eller om de kan afkodes uden.

Cases