Søg
top

Websites – udvikling & optimering

Succesfulde websites kan ikke alene baseres på flot design. Effektiv marketing går hånd i hånd med stærkt indhold og gode fortællinger – som Benjamin_Creative er specialister i. Det er udgangspunktet for udviklingen af websites til vores kunder.

Sådan skiller dit website sig ud i mængden

Dit website skiller sig positivt ud i forhold til konkurrenterne, hvis der er fokus på 5 essentielle punkter:

1. Mobilvenlig hjemmeside

Over halvdelen af alt webtrafik kommer fra smartphones – plus yderligere 10-20 procent fra tablets. For nogle af vores kunder er andelen af trafikken på deres site fra mobiltelefoner 80 procent. Mobile first er derfor et helt vitalt princip at overveje for dit site. Det sker naturligvis ud fra en grundig analyse af, hvad der er nødvendigt for at ramme kunderne.

2. Indhold i høj kvalitet

Tekster, billeder og video i høj kvalitet er nødvendigt for blive rangeret høj i søgeresultaterne på søgemaskiner. Indholdet skal give den information, som kunderne efterspørger – ikke kun, hvad I gerne vil fortælle. Tekster skal være skrevet med nøgleord og klart vinklet, så det er klart for brugerne, hvad de får, uanset hvor de kommer fra. En content strategi og -plan kan være en stor hjælp til både at sætte klare mål for kommunikationen og rulle den ud med succes.

3. Søgeoptimeret site

På Google foretages mange tusinde søgninger hvert sekund efter information, også om dine produkter/services. Men konkurrencen er benhård, så hjemmesiden skal være søgemaskineoptimieret (SEO) for at få opmærksomhed i Google. Søgningen til sider med beskrivelse af eksempelvis produkter kan øges helt ekstremt med den rette SEO. Det giver konverteringer og salg. Læs om effekten af onsite SEO her

4. Hurtig hjemmeside

Brugerne har ikke meget tålmodighed på nettet. Derfor skal din forside loade i løbet af få sekunder, så dine potentielle kunder føler sig velkomne med det samme. Et hurtigt site giver også højere søgemaskine-ranking. Undlad derfor at fylde for mange elementer, funktioner og store billeder på sitet, som kan gøre det unødigt langsomt – især på forsiden. Det vil give mere trafik og konverteringer.

5. God navigation

Dårlig brugeroplevelse på en hjemmeside koster mange kunder, uanset hvor gode produkterne er. En klar og overskuelig navigation hjælper hurtigt og logisk brugerne hen til det, de søger. Igen er det vigtigt ikke at have for mange elementer, som brugerne skal forholde sig til – især på forsiden.

 

Sådan får du et professionelt website hos Benjamin_Creative:

 • Vi sætter et hold med projektleder, tekniske udviklere (frontend og backend), designer og søgemaskineeksperter.
 • Først udarbejder vi en grundig analyse af trafikken til sitet, målgrupper og konkurrenter.
 • I tæt samarbejde med jer udvikles koncept for sitet, som er tænkt strategisk ind i jeres øvrige marketing.
 • Kravspecifikation med SEO-principper og timeline udformes.
 • Udvikling af visuel identitet i tråd med jeres designmanual og anden kommunikation.
 • Sitet udvikles i WordPress, der er det mest udbredte CMS (Content Management System) i verden og meget driftsikkert. Systemet er open source, og komponenterne til at opbygge websites bliver hele tiden opdateret. Benjamin_Creative holder løbende øje med, om de anvendte plugins på vores kunder sites er intakte og sikre.
 • Test af nyt site, inklusive ekstern test af brugervenlighed.
 • Efter lancering er der løbende opfølgning for at sikre kvalitet af teknik, SEO m.m.
 • I får en brugermanual specielt til jeres brug for at arbejde med sitets indhold. • Sitet har support 24 timer i døgnet.
 • Eventuelt bliver der udviklet og beskrevet en indholdsstrategi og plan for indhold.
 • Mulighed for løbende produktion af søgemaskineoptimeret indhold.
 • Eventuel løbende optimering af sitets SEO.

Eksempler:

• På slotsarkaderne.dk var opgaven at opbygge et nyt site fra bunden for Hillerøds største butikscenter. De to overordnede fokusområder var søgemaskineoptimering (SEO) og mobile first.
Under hele forløbet har Benjamin_Creatives SEO-team været tilknyttet, og der har løbende været afholdt statusmøder mellem SEO-team, digitale udviklere, art directors og projektleder, for netop at sikre optimal taksonomi, brugervenlighed, hastighed m.m. – uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk og design.

• Som en del af en større relancering for Friis Shoppingcenter i Aalborg har Benjamin_Creative designet og udviklet et helt nyt website, friisaalborg.dk, med masser af inspirerende content inden for kategorierne fashion, bolig og skønhed.
Målsætningen er at skabe en webplatform, der tiltrækker, engagerer og involverer målgruppen, øger trafik til sitet og styrker kundegruppens opfattelse af centrets inspirerende butiksmiks.
Benjamin_Creative står også for løbende vedligeholdelse samt idéudvikling og produktion af nyt content i form af videoer, billedgallerier, redaktionelle artikler m.m.

• For vores faste kunde Randers Storcenter fik vi den opgave at relancere randersstorcenter.dk til i højere grad skulle være et inspirationsunivers for målgruppen.
Webuniverset skulle tiltrække både eksisterende og nye kunder til Randers Storcenter og i højere grad rykke kundegruppens opfattelse over mod, at centret tilbyder masser af inspiration for hele familien.
Desuden skulle et nyt inspirationsunivers have en stærk fashion-profil, der kan brande centret som et sted med styr på de nyeste trends indenfor mode, bolig, skønhed med et stærkt redaktionelt indhold.
Benjamin_Creative fornyede sitets visuelle udtryk, foretog en masse nye tiltag og formater, introducerede to nye bloggere samt brugte video for at involvere målgruppen og øge trafik til sitet.

 

Søgemaskineoptimering (SEO) er vitalt for dit website

SEO – eller Search Engine Optimization – er din ‘usynlige hjælper’, der får dit indhold ud til de ønskede målgrupper. Det er vigtigt for din virksomhed at være helt på forkant med SEO, fordi konkurrencen er så hård om at få opmærksomhed på søgemaskinerne – og dermed kunder i butikken.

Lad os hjælpe dig med at blive den førende i din kategori inden for SEO.

Læs mere om Benjamin_Creatives arbejde med SEO her 

Tips: 4 måder at få succes med SEO

Læs om fordelene ved onsite SEO – søgeordsoptimeret indhold

Cases